meatprologobig

Κοπές και μαγειρική διαχείριση του Χοιρινού κρέατος

Σε μια διαδραστική παρουσίαση θα δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του κρεοπώλη, τους τρόπους κοπής αλλά και την μαγειρική αξιοποίηση του χοιρινού κρέατος.

Ταιριάζουν όλα τα κομμάτια για κάθε ψήσιμο;

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η κοπή του κρέατος στην επιτυχία ενός νόστιμου φαγητού;

Ποιο είναι το ιδανικό πάχος για την τέλεια χοιρινή μπριζόλα;

Μπορεί το χοιρινό να χρησιμοποιηθεί σε δίαιτα χαμηλών λιπαρών;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα λάβουν απάντηση σε αυτή την παρουσίαση.

Επίσης οι καθηγητές της σχολής θα  παρουσιάσουν ευφάνταστες προτάσεις με παρασκευάσματα από χοιρινό κρέας.

Τέλος θα επιβεβαιώσουμε μέσα από τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η σχολή μας ότι το επάγγελμα του κρεοπώλη είναι ένα από τα επαγγέλματα  με 0% ανεργία.

#CareerPathYouths

2024
Career Path Youth - Δήμος Ήλιδας
Career Path Youth - Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου
Career Path Youth - 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης - Εφέσιο
Career Path Youth - Δήμος Άργους-Μυκηνών
Career Path Youth - Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Career Path Youth - Δήμος Αχαρνών
Career Path Youth - Δήμος Τρίπολης
Career Path Youth - Δήμος Αγίου Δημήτριου (2024)
Career Path Youth - Δήμος Καλαμάτας
2023
Career Path Youth - Χαλκίδα
Career Path Youth - Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου (περιοχή Μοσχάτο)
Career Path Youth - Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου (περιοχή Ταύρος)
Career Path Youth - Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Career Path Youth - Δήμος Αγίου Δημητρίου
2022-2021-2020
Διαδικτυακό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού «Σπουδές με μέλλον και νέο λύκειο»
Διαδικτυακό σεμινάριο: «Το νέο λύκειο και η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις»
Διαδικτυακή συζήτηση: «Η εκπαίδευση μέσα από τη ματιά του εθελοντισμού»
Online Ημερίδα: "Γυρίζω σελίδα: Νέες εκπαιδευτικές επιλογές"
Online Ημερίδα: "Επικαιροποιώντας την τηλεμάθηση"

Εγγραφή στο newsletter