Κοπές και μαγειρική διαχείριση του Χοιρινού κρέατος
Σε μια διαδραστική παρουσίαση θα δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του κρεοπώλη, τους τρόπους κοπής αλλά και την μαγειρική αξιοποίηση του χοιρινού κρέατος.
Ταιριάζουν όλα τα κομμάτια για κάθε ψήσιμο;
Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η κοπή του κρέατος στην επιτυχία ενός νόστιμου φαγητού;
Ποιο είναι το ιδανικό πάχος για την τέλεια χοιρινή μπριζόλα;
Μπορεί το χοιρινό να χρησιμοποιηθεί σε δίαιτα χαμηλών λιπαρών;
Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα λάβουν απάντηση σε αυτή την παρουσίαση.
Επίσης οι καθηγητές της σχολής θα παρουσιάσουν ευφάνταστες προτάσεις με παρασκευάσματα από χοιρινό κρέας.
Τέλος θα επιβεβαιώσουμε μέσα από τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η σχολή μας ότι το επάγγελμα του κρεοπώλη είναι ένα από τα επαγγέλματα με 0% ανεργία.